Babycircle.dk

Når man skal købe ind til baby, kan listen meget hurtig blive lang. Udover barnevogn, seng, puslebord, er der også mange andre ting, der enten er nødvendige, eller bare nice to have, men som man måske ikke lige har tænkt på kan være relevant.

Det danske designbrand Filibabba har specialiseret sig i at designe ting til baby og til børn. Det der typisk kendetegner Filibabbas ting er, at det er baby- og børneinteriør, som på een gang har høj kvalitet og samtidig også er i tidsløst design. Alle deres dessiner er skabt ud fra egen erfaring og ikke mindst en daglig inspiration. Alle materialer som Filibabba bruger til sine dessiner er udelukkende i miljøvenlige udformninger. Det betyder også, at alle deres ting er udført i GOTS-certificeret materialer.

Hos Filibabba kan man blandt andet få ting som ammepuder, babynests, puslepuder og sengerande. En sengerand er eksempelvis rigtig god, når baby er helt lille og skal ligge i sin seng. Her kan sengen føles tryggere og knap så stor, når man har placeret en sengerend rundt i kanten. Desuden afskærmer en sengerend særlig for eventuelt træk, så baby ikke får træk, når han eller hun ligger i en tremmeseng, der som bekendt ikke er så isoleret.

Filibabba forhandles blandt andet hos webshoppen Babycircle. Hos Babycircle finder man praktisk talt næsten alt til baby, og det gælder natuligvis også de mange flotte ting fra Filibabba. Man kan endda søge på temaer eller farver, hvor temaerne eksempelvis er Rasmus Klump og Mumitroldene.

Udover det store Filibabbaudvalg af ting til baby og børn så tilbyder webshoppen Babycircle.dk også prismatch. Prismatch betyder, at såfremt man ser en af de varer, man kan købe hos Babycircle.dk til en billigere pris et andet sted, ja så tilbyder Babycircle.dk at man kan købe varen hos dem til samme pris. Vil man se mere, kan man kigge i webshoppen på www.babycircle.dk