Børneværelse møbler i dansk design

Det er dejligt at der nu findes steder hvor man kan købe børneværelse møbler i dansk design, og ikke bare Ikea møbler som skal samles. Der er altid skruer i overskud, og man ved aldrig om man får samlet tingene ordentligt. Så kan jeg bedre lide at give lidt mere for tingene, og så noget i dansk design og af høj kvalitet. Jeg har fået nok af samle sæt, sidst jeg skulle samle et skrivebord, smadrede jeg min lampe, og nu kan jeg ikke finde en glas lampeskærm til den der gik i stykker. En anden gang samlede jeg et vitrine skab, og da jeg var færdig, så havde jeg fået vendt nogle a siderne den forkerte vej, så jeg måtte skille det hele ad igen. Det kan jeg så lære af, og nu køber jeg kun møbler der er samlet og leveres samlet, så de bare lige kan stilles ind.

Sidde møbler af træ

Jeg har selv en sådan bænk af træ, som man kan sidde på når man skal have sine sko på, men den kan også bruges til mange andre ting, og jeg ville da også kunne finde på at sætte den ind i børneværelset. Bænken kom frem da jeg søgte på børneværelse møbler, og jeg kan rigtig godt lide at den er i træ og ikke malet. Børn har det med at skrabe malingen af træet, og så ser den ikke længere så pæn ud. Men jeg ved godt at mange mennesker godt kan lide den hvide stil.