Det er det nye med en gamer efterskole

Du ville nok have tabt kæben og skudt øjenbrynene helt i vejret som forælder, hvis du for bare et årti eller to siden havde hørt fra dit barn, at vedkommende gerne ville på en gamer efterskole.
Den slags fandtes der jo heller ikke, for det var næsten antitesen til, hvad det gik ud på at være på efterskole: At isolere sig for at spille computer.
Men som bekendt er det den kommende generation, som der skal overtage verden, og siden de er vokset op med og er vilde med computerspil, så er der mange, som der gerne vil kunne leve af det, og så finder man på en måde, som man kan gøre det til en levebane.
Det har man så gjort ved at opfinde e-sport, som der er konkurrencer i forskellige spil på en computer, hvor man spiller online enten alene eller som et hold mod ditto.
Her handler det så ikke så meget om at være i den bedste fysisk form, som vi ellers kender det fra atleter, men hvor man virkelig har det bedste udstyr, og ellers skal man være hurtig på fingrene og have et skarpt fokus.

Man må bare acceptere gamer efterskoler

Selvfølgelig er man ikke alene om den slags sport, for man snakker jo med andre imens via et headset for eksempel, men ellers sidder man også i rum sammen med andre, når man spiller sammen.
Og der er opstået hele turneringer med den slags, der kan fylde arenaer – også herhjemme – hvor folk hepper på mennesker, der sidder og spiller computer.
Og der er store pengepræmier at hente, og man kan kun forestille sig, hvordan udviklingen kommer til at foregå.
Derfor giver det jo sig selv, at man i en tidlig alder er nødt til at blive god til det her, hvis det er noget, som man brænder for, og derfor kan man sende ens barn eller børn på en gamer efterskole.
Der kommer nok virkelig meget efterspørgsel efter den slags i fremtiden, så det er med at finde den rette skole nu.