Fjernstyrede biler

Har man drengebørn, har man også været i forbindelse med disse fjernstyrede biler – og der findes endda store drenge, også kaldet mænd, der gør det i at køre med rc biler også kaldet fjernstyret biler. Der er også noget spændende over at kunne ræse med en bil hen over jorden via et fjernstyrings apparat. Mine egne drenge er helt vilde med disse fjernstyrede biler, og jo større jo bedre. Den ene var mere til det der mindede om rigtige biler, som for eksempel en Audi, Porsche eller Lamborghini – hvorimod den anden var mere til de her monster trucker – men uanset hvilken biltype det var, så kunne de køre om ræs på asfalten uden for vores hus, og de fik mange timer til at gå med denne aktivitet.
Nogen gange kørte vi også ud til nogle lidt mere egnede steder, hvor der var en eller anden slags bane de kunne køre om kap på – og vi har da også været i en grusgrav, for at se hvor meget vores monstertruck kunne klare.

Jeg kan godt lide at man kan få disse fjernstyrede biler i alle prisklasser, for så kan de små børn også være med, og endda køre indenfor med dem, hvis man da ellers har en lang gang eller en stor stue. Mine drenge gjorde alt for at få fat på deres første fjernstyret bil – og de var også selv med til at investere i de større modeller de senere ønskede sig.
Vi brugte meget tid på at lave baner med store hop og grøfter hvor de fjernstyret biler kunne køre ræs som om de kørte i en ørken med store sandbanker. Jo større jo bedre, og hvis det så for let ud, så lavede man da bare en der var endnu sværere at køre på.
Det kræver en vis erfaring at køre med en fjernstyret bil, så derfor var det godt at vi startede indenfor, for jeg tør slet ikke tænke på hvad der var sket med de fjernstyrede biler, hvis vi var startet udenfor med de store hjemmelavede sand baner med store grøfter.