Flytning uden problemer

En flytning skal foregå uden bekymringer, der er ikke mere irriterende, hvis der er problemer med at flyttemændene ikke kommer til den lovede tid. Gad vide om der er nogen der kan hjælpe mig nu jeg står og skal flytte til Ålborg – altid godt med internettet, der kommer altid mange frem når jeg googler noget. Så flytning aalborg, må lige være det der skal søges på. Jeg har en trampolin der skal med, så jeg skal have undersøgt om der er plads til en sådan, uden at jeg skal skille den totalt ad. Jeg kan nemlig ikke selv samle min trampolin igen, og der er ingen der kan hjælpe mig, så jo færre skruer der skal løsnes, gemmes og skrues på igen, jo bedre er det for mig.

Nu fylder en trampolin jo ret meget, så jeg skal nok have en meget stor flyttebil til min flytning, så de ikke skal køre to gange. Jeg vil gerne have flyttekasserne med, så jeg kan pakke det hele forsvarligt ned, og så jeg kan skrive på hver enkelt kasse, hvad der er i dem. Så er det også nemmere for flyttemændene. Sidst jeg flyttede, var noget værre rod, flyttemændene kom for sent, der var bestilt 2 flyttemænd. Der kom kun én og én chauffør, men chaufføren måtte ikke hjælpe til med at flytte, og den tredje mand kom en halv time for sent. Kan i forestille jer, hvor rødglødende jeg var, jeg havde valgt at betale timepris, og så kommer de ikke til tiden.