Forsøg dig med svømning

At svømme er en af mine yndlingsaktiviteter om sommeren. Det er så forfriskende at køle af i poolen på en varm dag. Svømning er også en fantastisk træning; det er en helkropsøvelse, der styrker dine muskler og dit kardiovaskulære system. Jeg kan godt lide at svømme i mindst 30 minutter, hver gang jeg går i svømmehallen.

Svømning er også en god måde at slappe af og afstresses på. Når jeg føler mig overvældet eller stresset, hjælper et par omgange i poolen altid med at få tankerne renset. Svømning er også en god måde at tilbringe tid sammen med venner og familie på. Mine venner og jeg har det altid sjovt med at svømme sammen, og ikke bare der – men også om vinteren! Der tager vi dog i svømmehallerne da det er for koldt.

Jeg kan varmt anbefale at svømme, hvis du er på udkig efter en sjov, forfriskende og sund sommeraktivitet!