Hvad er et pantebrevslån?

Der er mange måder at låne penge på – og da min økonomi var og er i orden, var det bare et spørgsmål om at finde ud af hvor jeg kunne låne penge til de billigste penge og til gennemskuelige lånevilkår. Jeg fandt hjemmesiden der hedder Pantebrevslån.dk – og her fandt jeg udførlig beskrevet side, om hvad det ville sige med alle de forskellige slags lån der findes, og herunder også hvad et pantebrev lån er. Det jeg hæftede mig ved som det første, var at få at vide at et pantebrevslån er et privat boliglån, man tager udenom de traditionelle banker og pengeinstitutter, mod at jeg stiller sikkerhed i min bolig. Nøj, hvor var jeg glad for at læse det – for sidste gang jeg sad i banken, følte jeg mig som en lille tiggerprins da jeg skulle låne penge.

Jeg valgte et Pantebrevslån

Jeg overvejede ikke engang at spørge min bank først – jeg læste på Pantebrevslån.dk hvilke krav jeg skulle opfylde for at kunne låne hos dem. Min økonomi var i orden, min løn var god, og mine udgifter gjorde at jeg havde et fornuftigt rådighedsbeløb. Så jeg gik straks i gang med at lave en ansøgning og beregning på deres hjemmeside, som også var gratis og uforpligtende. Jeg kunne gennemlæse det hurtigt fremsendte lånetilbud, og da det var skrevet let læselige og så jeg kunne gennemskue låne vilkårene var det jo bare at acceptere tilbuddet, og vupti så var jeg videre. Jeg kan kun varmt anbefale andre at bruge deres hjemmeside hvis man vil låne penge.