Naturgasfyr

Hos Dansk Varme Service tilbyder de et naturgasfyr, der kan være med til at spare på din varmeregning. Dansk Varme Service er som navnet antyder hele Danmarks VE-installatør, der er et firma, der består af lokale faguddannede energiteknikere og eksperter i installation, service, og autoriseret VVS.

Et naturgasfyr skal være stærkt nok til at kunne varme et helt hus op, dog ikke så kraftigt, at det bruger for meget energi på at producere varmen. Hvis du skifter fra et oliefyr til gasfyr, vil prisen være højere end, hvis du skiftede fra gasfyr til et andet. Det koster gerne op til 40.000-50.000 at få skiftet fra olie til gasfyr.

Sådan opsætter du dit gasfyr:

Først skal man finde en vvs-installatør, hvor Dansk Varme Service kunne være et godt valg, da de har god erfaring med naturgasinstallationer.

Når man så er sikker på installatøren, skal man have fundet og valgt et produkt, hvor du igen kan få hjælp til at finde det af firmaet.

Derefter er det meget enkelt. Dansk Varme Service hjælper dig med at tage dit gamle gasfyr ned og det nye op. Det gør de ved at trække de nødvendige rør, tilslutter så fyret og monterer aftræk samt klimastyring.

Firmaet er landsdækkende og tilbyder VVS og energiløsninger landet rundt, der endda kan yde service med vagtordning på olie og naturgasanlæg, samt service på fjernvarme, træpillefyr og varmepumper.

Dansk varmeservice vil gerne nå ud til en målgruppe blandt husejere, boligejere og generelt folk, der ejer grunde eller ejendomme.

Firmaet er landsdækkende, og de er eksperter, der kan hjælpe landet over med boligopvarmning.