Photos by Winje

Photos by Winje

Photos by Winje er min egen hjemmeside, hvor du kan bestille en professionel fotograf til forskellige formål. Jeg har stort fokus på at fange de mange elementer, der er med til at skildre en bestemt situation. Hvis det fx drejer sig om et familiefoto, hvor familiemedlemmer hygger sig, så er det vigtigt, at man formår at gengive den stemning, der præger øjeblikket. Det stiller selvfølgelig store krav, men når man har en professionel fotograf på sin side, så er det nemt at få lavet et portræt, der afspejler den atmosfære, der var til stede, da billedet blev taget. Selvom portrætter er mere iscenesat end et almindeligt billede, så er det alligevel væsentligt, at de medvirkende er afslappede og naturlige i deres fremtoning. Det kan en god fotograf opnå ved at få alle til at slappe af. Det gør man ved at give dem tid til at vænne sig til fotografen og situationen.

Få inspiration på min hjemmeside

Nogle gange kan man være i tvivl med hensyn til det, man kunne tænke sig. Hvis man ikke helt nøjagtigt ved, hvad for et portræt eller billede, man foretrækker, så kan man med fordel finde inspiration ved at kigge på de mange billeder, jeg har lagt på min hjemmeside. Det kan også give dig et fingerpeg om, hvordan jeg arbejder som fotograf. Jeg gør mig umage for at gengive det lys og de farver, der var til stede, da jeg tog billedet eller portrættet. Derudover forsøger jeg altid at fange forholdet mellem de medvirkende.