Solide stolper til hegn

Nu er det ikke bare et hegn man skal have, når man gerne vil sætte et hegn op omkring sin have eller et eller andet areal – men at det også skal være med stolper af en vis kvalitet, fandt jeg hurtigt ud af, da mit gamle hegn begyndte at vælte fordi at hegnspælene var rådnet op eller knækket. Så jeg måtte til at finde nogle solide stolper til mit hegn, så hegnspælene kunne holde hegnet i lidt længere tid end de sidste. Jeg kunne også have taget hegnspæle i stål, men jeg syntes at hegnspæle af træ falder mere naturligt ud i en have ud mod åbne marker.
stolper til hegn er ikke bare stolper til hegn, jeg har lært at man skal kigge sig godt for, for der er et stort arbejde med at grave hullerne ud til hegnspælene – især når man gerne vil have dem 1 meter ned i jorden, så de også kan modstå vind, blæst og storm – vi får jo voldsommere storme herhjemme, som hegnet jo gerne skulle kunne modstå, og det kræver solide hegnspæle og at de graves langt ned i jorden.

Nu står mit nye hegn med solide hegnspæle, der er gravet 1 meter ned, og mit hegn blev stående under den sidste orkan, så nu er jeg sikker på at det holder. Nu har jeg jo hegn rundt om et stort areal, så mine hunde kan gå frit rundt når jeg er på arbejde, og ikke føler at de står i en lille hundegård. De skal have plads til at bevæge sig, og løbe og lege – og så har hundene heller ikke så meget krudt bagi når de kommer ind om aftenen, for så er de trætte. så for mig har det været en god hjælp med at få de rigtige hegnspæle og det rigtige hegn til min hunde gård.
Jeg ville ønske at andre mennesker også ville give deres dyr et stort område at løbe rundt på, og føle sig frie – også selvom det medfører en vis udgift for at få det rigtige hegn og hegnspæle, for det kræver det, men så har dyrene det også rigtig godt når de er ude.