Stenslag og Autohuset Tofte

Det sker ikke så ofte at jeg kan blive irriteret i trafikken, men da jeg sad i min bil, på vej mod Nordsjælland en fredag eftermiddag, i den tætteste trafik – skete det nu alligevel, da jeg fik et stort stenslag på min forrude – jeg blev simpelthen så forskrækket, at jeg nær var kørt galt og ind i en anden bilist. Men det var ikke bare forskrækkelsen jeg skulle komme mig over – jeg opdagede, at det stenslag der var kommet på min forrude, også havde fået el revne – så jeg ringede til min mand, og spurgte hvad jeg skulle gøre. Han gav mig nummeret på Autohuset i Tofte, som jeg ikke var så langt væk fra. Jeg kontaktede Din bilpartner Autohuset Tofte for at høre om de kunne reparere min forrude, inden skaden blev større og hele ruden skulle skiftes – og de fortalte at jeg bare kunne komme forbi med det samme.

Reparation af stenslag

Kors hvor så det nemt ud, at få repareret mit stenslag – og min forrude blev som ny, det havde jeg aldrig troet kunne lade sig gøre. Ja jeg ved faktisk ikke engang, hvad jeg havde forestillet mig, men nok mere at hele forruden skulle skiftes, nu der var kommet en revne i også. Det tog heller ikke ret lang tid, og mekanikeren hos “Din bilpartner Autohuset Tofte”, var meget høflig og venlig, og i løbet af en halv times tid var jeg på farten igen. Er uheldet ude igen, vil jeg til enhver tid bruge dem igen.